Nieuwsbrief januari 2019

Beste yogi’s,

yogastatisticsHet afgelopen jaar is yoga volop in de publieke belangstelling geweest en dat is goed nieuws! Inmiddels beoefenen meer dan 1,5 miljoen Nederlanders yoga en daarmee staat yoga op de tweede plaats van meest beoefende sport (fitness staat op nummer één).
En de belangstelling voor yoga groeit nog steeds. Dat yoga steeds meer aan populariteit wint, heeft o.a. te maken met het toenemende aantal mensen dat stress en onrust ervaart in combinatie met een groeiende belangstelling voor een yoga-and-stressgezonde levensstijl. Ook het toenemende aantal onderzoeken naar de relatie tussen yoga en gezondheid dragen bij aan deze ontwikkeling.

Het verheugt mij dat deze groeiende belangstelling ook voor mijn yogalessen geldt: in 2018 zijn er vijf nieuwe deelnemers bij gekomen op de donderdagavond. Daarmee is het aantal deelnemers inmiddels te groot om in één groep onder te brengen. Per 10 januari zal er daarom een tweede les bijkomen op de donderdagavond. De nieuwe lestijden worden:

  • 19:00 – 20:15
  • 20:30 – 21:45

Het overgrote deel van jullie heeft al aangegeven voorkeur voor de tweede les te hebben. Als het af en toe zo uitkomt, kan uiteraard aan de eerste les worden meegedaan. Om deze nieuwe les onder de aandacht van een nieuw publiek te brengen, wijs ik jullie op de mogelijkheid om een cadeaubon voor 2 proeflessen aan te schaffen. Een leuk cadeautje voor iemand die kennis wil maken met yoga. Prijs: €10. Deze is op aanvraag verkrijgbaar. Bel of mail (zie voor contactgegevens tabblad ‘Contact’ op deze website).

knipsel-cadeaubon

Tarieven

Vanwege de verhoging van het lage BTW-tarief waaronder ook Hatha yoga valt, ben ik genoodzaakt om een kleine verhoging van de lestarieven door te voeren. De nieuwe tarieven zijn te vinden op deze website onder het tabblad ‘Tarieven’.

Workshop ‘Leven in harmonie met de maan’

maanagendaOp zaterdag 26 januari staat deze workshop gepland.
Voor meer informatie, kijk op mijn website onder tabblad ‘Activiteiten’.