Workshop Hormoon Yoga

Dit jaar ben ik begonnen met het geven van workshops Hormoon Yoga.
Veel vrouwen, van jong tot oud, kunnen last hebben van een verstoorde hormoonhuishouding.
Hormoon Yoga is specifiek gericht op het verhelpen van hormonaal gerelateerde problemen en klachten zoals PMS, ovariële cysten, menstruatie- en vruchtbaarheidsproblemen en overgangs klachten.

Deze unieke mix aan fysieke, energetische, mentale, en adem oefeingen (re)activeren de aanmaak van vrouwelijke hormonen in de eierstokken, schildklier, hypofyse en bijnieren.

De serie is ontwikkeld door Dinah Rodrigues en wordt sinds 1993 wereldwijd beoefend.

Zelf ben ik intensief met de serie begonnen om te ervaren of het ook zou helpen tegen migraine waar ik periodiek last van heb. Sinds ik de serie beoefen (sinds juli 2020), heb ik 2x een migraine aanval voelen opkomen maar de symptomen waren véél minder heftig: de aanvallen duurden aanzienlijk korter (6 i.p.v. 24 uur), waren minder intens en ook de bijkomede misselijkheid was minder. Ik ben daar heel blij mee! Bovendien is het een hele fijne serie om thuis te kunnen doen en waar je de rest van je leven baat bij hebt.

De eerst volgende workshop staat gepland op zaterdag 25 januari van 12:00-17:00 uur in de Brediushonk Woerden. In één dag leer je de hele serie. De workshop is inclusief warme lunch en handleiding. Voor meer informatie kijk op www.hormoonyoga.nl