yoga nidra als onderdeel van de hormoonyoga

Veel vrouwen, van jong tot oud, kunnen last hebben van een verstoorde hormoonhuishouding.
Hormoon Yoga is specifiek gericht op het verhelpen van hormonaal gerelateerde problemen en klachten zoals PMS, ovariële cysten, menstruatie- en vruchtbaarheidsproblemen en overgangs–klachten.

De unieke mix aan fysieke, energetische, mentale, en adem oefeningen (re)activeren de aanmaak van vrouwelijke hormonen in de eierstokken, schildklier, hypofyse en bijnieren.

De serie is ontwikkeld door Dinah Rodrigues en wordt sinds 1993 wereldwijd beoefend.

Zelf ben ik intensief met de serie begonnen om te kijken of het ook zou helpen tegen migraine waar ik periodiek last van heb. Sinds ik de serie beoefen (juli 2019), heb ik véél minder aanvallen meegemaakt en de symptomen waren bovendien veel minder heftig: de aanvallen duurden aanzienlijk korter (6 i.p.v. 24 uur), waren minder intens en ook de bijkomede misselijkheid was minder. Ik ben daar heel blij mee!

Bovendien is het een hele fijne serie om thuis te kunnen doen en waar je de rest van je leven baat bij hebt.  Deze vorm van hormoontherapie leer je in één dagdeel.

 

De eerstvolgende workshop: 
zondag 14 april 2024 in Woerden.
Kosten €108

Deze workshop is inclusief Hormoon Yoga poster waarop alle houdingen staan afgebeeld, ingesproken versie van de serie en een uitgebreide digitale reader (PDF).


Voor meer informatie en aanmelden, klik  hier