Workshop Maan en Bioritme

De invloed van kosmische processen zoals het dag/nacht ritme en de wisseling der seizoenen is iedereen wel bekend. Dat ook de maan van grote invloed is op ons dagelijks leven, is minder bekend. De eeuwenoude kennis en mystieke wijsheid hieromtrent is helaas grotendeels in de vergetelheid geraakt.

In deze workshop maak je kennis met enkele basisprincipes:
over de invloed van de maanstanden op het lichaam en hoe deze kennis praktisch toe te passen op je dagelijkse bezigheden.
Hierdoor wordt een betere afstemming op het natuurlijk bioritme bereikt. 

Met de opgedane kennis  kun je direct al e.e.a. aan activiteiten inplannen. De maanagenda 2020 zal hierbij gebruikt worden en is op de dag zelf tegen een leuke korting te verkrijgen!

In deze workshop zit je niet alleen maar te luisteren – er is ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers.  Naast het opdoen van inhoudelijke kennis, kun je meedoen aan yogaserie  ‘De Maangroet’. Hier komen een aantal posities in voor die verband houden met de maan en kosmos: de maansikkel-, ster- en godin-houding. De houdingen worden in een rustige, doorgaande flow uitgevoerd.
De workshop wordt afgesloten met een maanmeditatie.

Datum: najaar 2021 (datum wordt nog bekend gemaakt)
Tijd: 14:00-16:30
Locatie: Yogastudio JBM Woerden
Kosten: €26,50
Aanmelden en betaling via https://www.jbm-woerden.nl/

Voor meer info mail of bel:
info@yogadhyana.nl   tel. 06.178.578.06