yoga senioren

Nieuwsbrief december 2019

Beste yogi’s,

Wegens de feestdagen komen er twee yogalessen te vervallen.
Geen lessen op 5 en 26 december.
12 en 19 december de laatste 2 lessen van dit jaar.       

Lesrooster 2020

Start 9 januari.
Geen lessen op:

27 feb (Krokusvakantie)
21 mei (Hemelvaart)
Zomerstop van 9 juli t/m 20 augustus (7 weken)
Herfstvakantie 22 oktober
24 en 31 december geen lessen Tijdens de zomervakantie wordt een aantal buitenlessen QiGong aangeboden. Nader bericht hierover volgt t.z.t.

Meer betaalgemak.

Momenteel kunnen lessen gevolgd worden via een 10-rittenkaart of een abonnement.Vanaf januari 2020 is het mogelijk om per maand te betalen.
Het maandbedrag is €29. Ik werk niet met incasso’s dus vriendelijk verzoek aan diegenen die in het vervolg per maand willen betalen, dit zelf te regelen. In juli en augustus geen betaling – er zijn dan nog wel een aantal lessen maar in andere schoolvakanties vallen een paar lessen uit. Dit bedrag is gebaseerd op gemiddeld 4 lessen per maand. Gelieve vakanties aan mij door te geven per mail of app. Voor abonnementhouders pas ik dan de einddatum aan en voor diegenen die per maand gaan betalen, wordt het maandbedrag aangepast. Bij ziekte die 2 weken of langer duurt, is eenzelfde betalingsregeling van toepassing.

Workshop HormoonYoga

Dit jaar ben ik begonnen met het geven van workshops Hormoon Yoga!
Veel vrouwen, van jong tot oud, kunnen last hebben van een verstoorde hormoonhuishouding.
Hormoon Yoga is specifiek gericht op het verhelpen van hormonaal gerelateerde problemen en klachten zoals PMS, ovariële cysten, menstruatie- en vruchtbaarheidsproblemen en overgangs klachten.

De basis van de Hormoon Yoga ligt in de Hatha yoga, de Energetische Yoga (Raja Yoga, Oki Yoga), de Kundalini yoga en Tibetaanse vitaliteitstechnieken.

Deze unieke mix aan fysieke, energetische, mentale, en adem oefeingen (re)activeren de aanmaak van vrouwelijke hormonen in de eierstokken, schildklier, hypofyse en bijnieren.

De serie is ontwikkeld door Dinah Rodrigues en wordt sinds 1993 wereldwijd beoefend.

Zelf ben ik met de serie begonnen om te ervaren of het ook zou helpen tegen migraine waar ik periodiek last van heb. Sinds ik de serie doe, heb ik 2x een migraine aanval voelen opkomen maar de symptomen waren véél minder heftig: de aanvallen duurden aanzienlijk korter (6 i.p.v. 24 uur), waren minder intens en ook de bijkomede misselijkheid was minder. Ik ben daar heel blij mee! Bovendien is het een hele fijne serie om thuis te kunnen doen en waar je de rest van je leven baat bij hebt.

De eerst volgende workshop staat gepland op zaterdag 25 januari in Woerden. In één dag leer je de hele serie. De workshop is inclusief warme lunch en handleiding.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.hormoonyoga.nl

Eerst een proefles volgen?