Yoga QiGong Woerden

Workshop Hormoon Yoga

In 2019 ben ik begonnen met het geven van workshops Hormoon Yoga.
Veel vrouwen, van jong tot oud, kunnen last hebben van een verstoorde hormoonhuishouding.
Hormoon Yoga is specifiek gericht op het verhelpen van hormonaal gerelateerde problemen en klachten zoals PMS, ovariële cysten, menstruatie- en vruchtbaarheidsproblemen en overgangs klachten.

Deze unieke mix aan fysieke, energetische, mentale, en adem oefeingen (re)activeren de aanmaak van vrouwelijke hormonen in de eierstokken, schildklier, hypofyse en bijnieren.

De serie is ontwikkeld door Dinah Rodrigues en wordt sinds 1993 wereldwijd beoefend.

Zelf ben ik intensief met de serie begonnen om te ervaren of het ook zou helpen tegen migraine waar ik periodiek last van heb. Sinds ik de serie beoefen (sinds juli 2020), heb ik 2x een migraine aanval voelen opkomen maar de symptomen waren véél minder heftig: de aanvallen duurden aanzienlijk korter (6 i.p.v. 24 uur), waren minder intens en ook de bijkomede misselijkheid was minder. Ik ben daar heel blij mee! Bovendien is het een hele fijne serie om thuis te kunnen doen en waar je de rest van je leven baat bij hebt.

In één dag leer je de hele serie. De workshop is inclusief warme lunch en handleiding.

De eerst volgende workshop zal in september plaatsvinden. Datum en tijd worden binnenkort bekend gemaakt. Voor meer informatie kijk op www.hormoonyoga.nl

Eerst een proefles volgen?